pátek 10. března 2017

3. YOLI NAROZENINY

Rok se s rokem sešel a naše oblíbené nakladatelství Yoli slaví třetí narozky. A jako loni (a předloni) jsem byla pozvaná, abych slavila s nimi. Juchuuu. Jen nemůžu dohledat report z loňských narozek, nevím, kam se mi poděl :-/ A jaké to bylo letos?


Místo, klasika, v centru Prahy kavárna Kampus (původně Krásný ztráty, název měnili, myslím, loni). Opět rezervačka celého salonku a opět plno. Účastnili se pozvaní blogeři a pak Yoli vyhlásilo na facebooku soutěž o poslední volná místečka, takže šanci měl úplně každý. Dohromady nás mohlo být, nevím, kolem padesáti?

Program - úvodní slovo Radka Blažka, dozvěděli jsme se, kolik knih již pod logem motýlka vyšlo, jaké jsou nejprodávanější a nejúspěšnější za loňský rok. Pak nám blogerka Anežka přečetla, společně s Radkem, ukázku z nově připravované knížky Váha vemíru a i z těch pár větiček mě to zaujalo, do té rozhodně půjdu. Ona - nejtlustší teenager Ameriky, on - nerozeznává lidské obličeje, včetně své rodiny, nikoho. No není to super námět? Vsadím se,že skončí spolu :-D


A i když narozky slavilo Yoli, dárečky jsme dostali my. Plátěnku (omg omg, já jsem na ty plátěnky tak ujetá, takže happy happy happy), limitovanou sběratelskou edici knížky  Láska v prachu hvězd a tužku. 


A pak úplně závěrem, jako překvápko, Yoli ponožky! Naprosto super nápad, jen se bojím, jestli to všichni docenili a pochopili. Radek sice pronesl, že je to na čtení venku až se oteplí, ale ne všichni vědí to pozadí, že Radek je ponožkový guru, napsal knihu o nošení barevných ponožek, ladění, kombinování a tak. Mimochodem ji mám doma a jen naprosto top top top! Někdy vám ji zrecenzuji nebo alespoň nějak představím a ukážu, protože za to fakt stojí. Kdyby o módě psal Radek, možná bych se i já oblékala líp, je to fakt čitelné, jednoduše vysvětlené a přitom tam je všechno. Nadšení. A ještě pěti lidičkům, co nejlépe odpovídali v soutěži připravené blogerkou Bětkou, bylo naděleno po jedné knížce z Yoli produkce.


Kromě dárečků jsme ještě dostali občerstvení a dortík. Letos byl třípatrový a do fialova laděný. Loni jim docela dost zbylo a tak jsme letos každý dostali takový flák, že jsem neviděla nikoho, kdo by to dojedl celé :-D Ale byl moc moc dobrý, čokoládovo-višňový, hodně sladký a s hromadou marcipánu.




A jasně že se kecalo a pak se jelo domů. Co mě hodně překvapilo, že jsem téměř nikoho neznala. Kam se poděla ta moje blogerká parta? To se to tolik obměnilo? Už jsem vážně taková důchodkyně? Neměla bych odejít do blogového důchodu?

Závěrem? Oslava skvělá a moc děkuju Euromedii za pozvání <3.

20 komentářů:

  1. To musela být vážně povedená akce :-) Na dort se mi sbíhají sliny a ty ponožky jsou zkrátka boží (a ta plátěnka teda taky) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me se sbihaji jeste ted, kdyz si vzpomenu :) ty ponozky jsou hlavne super, ze je to neco novyho, co tu jeste nebylo, proste origos :)

      Vymazat
  2. To zní hrozně skvěle! :D

    Ta taška a ponožky jsou úplně nejvíc boží (a přijdou mi, juhůůů! ♥) a prostě awawaw :D O té ponožkové knížce jsem vůbec nevěděla, musím po tom zapátrat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cetla jsem no, zes vyhrala, mas nejaky stesti posledni dobou poslouchej :)

      Vymazat
    2. Jo, toho štěstí si jsem vědoma. Tak nějak počítám, že v blízký době umřu, aby se to vykompenzovalo :D

      Vymazat
    3. ty ses dobre morbidni :-D :-D

      Vymazat
  3. To je pěkné, že jsi tam byla. ;) Ne že bych tě poznala :D :D

    Mrkni ke mně na blog, taky tam mám report z oslavy :)

    OdpovědětVymazat
  4. To musela být skvělá akce :)♥ určitě sis to moc užila :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ta taška a ponožky jsou dokonalé! Yoli mám hodně ráda, určitě akce musela být skvělá :)

    Ohněm Políbená

    OdpovědětVymazat
  6. To musela být výborná akce. Už se těším na čtvrtek, kdy poprvé přijdu na nějakou takovou akci. :)
    Přeji ti krásný víkend. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, tak toto je naozaj super :) Na takéto narodeniny by som veľmi rada išla aj ja.

    OdpovědětVymazat
  8. Takové narozky bych si nechala taky líbit:) Ten dort vypadá moc dobře .....:)

    OdpovědětVymazat
  9. Začínám ti závidět, že jsi tam byla, protože Yoli... Je nakladatelství, kde si skoro vždycky nějakou knížku vyberu a zamiluju si jí. A taky chci ponožky!!! :D :D
    Bombový článek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Knihomolské ponožky? Yoli s originalitou v některých případech fakt nešetří. Věřím, že akce to musela být fakt povedená a že sis ji (dle reportu) pořádně užila. Jak jsi řekla, námět na Váhu vesmíru vypadá zajímavě. Možná si i po dlouhé době od tohohle nakladatelství něco přečtu. A ten dort vypadá mňamózně! ^.^

    OdpovědětVymazat
  11. Ten dort je moc hezký. :) a jinak taky mám zákaznickou kartičku. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedený report :) Ty ponožky jsou parádní a stejně tak i dort a obálka Lásky v prachu hvězd :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tie ponožky a kniha sú DOKONALÉ! :)
    Prosím, prosím, aj ja to chcem niekedy zažiť :))

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné dárečky a dort vypadal moc pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý report. Sice produkci Yoli moc nesleduji, nevydávají úplně nic moc pro mě, přesto tohle vypadá na opravdu skvělou akci a jsem moc ráda, že sis to užila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten dort. Miluju tyhle dorty a miluju marcipán. Ách. Mám pusu plnou slin.
    Jinak to zní jako super akce se skvělou partou lidí. Ta knížka, plátěnka a ponožky? Dokonalost ♥

    Gabux

    OdpovědětVymazat