čtvrtek 14. dubna 2016

OPOŽDĚNÁ NAROZENINOVÁ KNIŽNÍ SOUTĚŽ

23.2.2016 měl můj blog narozeniny! Tádydádydá :) Tedy ne můj blog, protože jsem přesouvala adresu, ale Rachel Roo měla druhé narozeniny, už je to velká holka. A měla jsem pro vás připraveno několik soutěží, jednu už jsem myslím postovala a už i odeslala, tak dnes tu máme další. A ceny nám / vám nevěnoval nikdo jiný, než úžasný Host


Kdybyste se divili, proč tam mám ruku, tak ne abych vám ukázala mé krásné nehty (to je barvička, co?), ale proto, že pod ní schovávám ten tajný kód, který se dozví jen výherce ;)

Jak vidíte, výhrou jsou poukázky na nákup u nakladatelství Host. Kupon je na 300, což je tak klasická cena jedné knížky, možná si doplatíte dvacku. A poštovné se myslím vůbec neplatí. To jen tak pro info. A protože to byly druhé narozky, výherci budou dva. Pro účast v soutěži:
  • Napište do komentářů kontaktní email pro případ výhry.
  • Napište do komentářů jakou knížku byste si od Hosta vybrali a proč.
  • Protože je to narozeninová soutěž, napište do komentářů jak dlouho mě přibližně sledujete, nebudu v losování privilegovat ty, co mě sledují dva roky od těch, co mě sledují týden, nebojte, ale určitě je budu mít (tajně) raději :-D Jen mě to zajímá :)
  • Myslíte, že prošel můj blog / Rachel Roo nějakým vývojem, kterého jste si tu všimli? Cokoli vás napadne.

Když mě budete sledovat (facebook, instagram, twitter, vše v pravém sloupci, jo a gfc nehledejte, po změně adres jsem to smazala) budu ráda, když nebudete, upřímně, vlasy si kvůli tomu fakt trhat nebudu :)

Soutěž ukončím 1.5. a den poté vylosuji a kontaktuji výherce. Držím palce!

27 komentářů:

  1. moncik.11@seznam.cz

    Jednoznačně Kostičas. A to už prostě proto, že jen to u nás vyšlo, tak jsem to prostě potřebovala hrozně nutně číst. Nu a co? Prostě jsem se k tomu samozřejmě ještě nedostala a jsem trapná :D!

    Fíííha. To já nevím :D Nevíš, to spíš ty :D? Já vážně nemám nejmenší ponětí. Ale vzhledem k tomu, že to bylo už před erasmem, tak to možná bylo fakt lehce po tvém začátku :D

    Inu, přijde mi, že se z tebe stal takovej větší profík. A pak jsi se samozřejmě taky hodně zaměřila i na jiné směry, které tebe samotnou zajímají:)

    A pokud vím, tak sleduju asi přes gfc, což většinou ale dělám kvůli podmínce v soutěži :D Protože to gfc mi nic nedává :D A pak fb

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja tu gfc uz nemam, po zmene adres jsem to smazala :)

      Vymazat
  2. Nesporova.E@seznam.cz
    Temnejsi odstiny Svedska. Miluju severskou krimi oredevsim kvuli lahodne kombinaci a propjenosti s neskutecnym napetim a nadech thrilleru. Celkove mam rada i knihy slozene z vice povidek a to nejen od jed oho autora a tato knoha by byla perfektni prilezitosti jak odzkouset vice autoru, na da se rici stejne urovni a mozna mezi nimi najit noveho oblibence na nejz se pozdeji zamerit.
    Pani jak dlouho te sleduji... no asi az tak dlouho ne ale minimalne od zacatku prosince. Na tvuj blog jsem prisla koncem listopadu ale aktivne sleduji od prosince od adventu kdy kazdou nedeli jsi losovala :) no a od te doby te mam i v hlavnich upozor enich na fb aby mi nic neuniklo.
    No to je dost tezka otazka protoze ja kazdou zmenu a vyvoj beru jako volny beh udalosti. Vim ze si se zacla opet venkvat rubrice jez jsi cas moc aktivne neuzivala. V podstate pocelou dobu me sledovanosti delas skvele souteze pro kazdeho. Ale asi jeste me tak napada ze mozna je to spise s fb ale patri to i k te rubrice jsi vice sdilna skrze tve umysly plany a prubeh zivota jako skola atd... osobne sem zato rada a pokracuj v tom. ...stras e rada sleduji a obcas je to inspirativni a povzbuzujici. A nenech se odradit negativnim vlivem tveho okoli :)
    PS: sleduji na insta i fb ale twitter mam ale nepouzivam povazuji za zbytecnost kdyz mam fb :)

    OdpovědětVymazat
  3. E-mail: b.girl.13@centrum.cz
    Knihu bych si vybrala tuto Válka proti super krávám a proč? I když je to smutné i já jsen zažila na základní škole šikanu a u téhle knihy bych asi jen přkyvovala jak bych si říkala že je to pravda. Šikanu jsem přežila a na střrdní škole ze mě byl oblíbenec. :D
    Sleduji tě..... no už to bude rok určitě bude :)
    Řekla bych se že se u tebe změnilo to že více přidáváš články Beauty&fashion a určitě ti není na škodu :) sama jsem shopaholic ne jenom v knihách :D a u u tebe se ráda inspiruji :)A sleduji tě jak přes facrbook tak i instagram :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jista, ale myslim, ze tahle knizka neni od Hostu :)

      Vymazat
  4. Email: baluchova.daniela305@gmail.com
    Neviem, akú knihu by som si úplne presne vybrala, ale najskôr by to bola Jiskra v popelu :) v máji mám narodeniny zase já, takže by som si veľmi starostlivo vybrala nejakú krásnu novinku ako darček :) tvoj blog sledujem asi tak rok, možno trošku dlhšie..páčia sa mi články, súťaže a tvoj potenciál :) úžasná nadšenosť pre tvojich ž jazykov..priznám sa nepoznám veľa takých ludí (skôr žiadnych :D ) a určite tvoj blog prešiel istou zmenou a vývojom..a je to dobré :) verím, že nevadí, že som zo SR :) sledujem ťa na FB..drž sa, nech ti to vždy tak šlape! :) :*

    OdpovědětVymazat
  5. Taktéž bych to zřejmě viděla na Válku proti superkrávám, protože se šikanou jsem dlouhá léta měla osobní zkušenost. Určitě mě transformovala do "lepšího" člověka - empatického atd, ale že bych ji někomu přála, to fakt ne. :))
    Snažila jsem se vykoumat, jak dlouho tě stalkuju a bude to kolem dvou let, ale přesně nevím. Sledovala jsem přes gfc, teď jenom přes feedly.com a facebook.
    Ehm hlavně si čtu recenze a ty jsou stále na vysoké úrovni, takže jestli byl nějaký vývoj, tak jenom skrytý :) v pozitivním slova smyslu. :)
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jista, ale myslim, ze tahle knizka neni od Hostu :)

      Vymazat
  6. Email: manson-ka@centrum.cz
    Knihu bych vybrala z okruhu detske literatury. Ctu dceri pred spanim, tak at ma zasobu. Uz mame za sebou HP, knihy Roalda Dahla. Sice ji je 10 mesicu, ale... Co se v mladi naucis :-D
    A sleduji te od pocatku blogovani. K tomu se vaze i ta posledni otazla, ze blog opravdu prosel promenou. A urcite k lepsimu. Co se psaneho slova tyce vse bylo super od pocatku. Akorat ta vzhledova stranka trosku pokulhavala.

    OdpovědětVymazat
  7. luculi@seznam.cz
    Momentálně čekám na Naslouchače nebo Tuláka... Jde o nějaké novinky v žánru fantasy nebo tak něco, což mě zajímá nejvíc.
    Ani nevím jak dlouho sleduji. Určitě víc jak rok, ale jelikož si takové věci určitě nepíšu :-P jistě to nevím. Zhruba od toho, co jsem tak spadla do té knižní blogosféry s recenzemi a to jsou skoro dva roky... :-)
    No hlavně přišlo rozdělení blogu na témata, což v tvém případě byl krok správným směrem. Jsi člověk (možná), který se zabývá tolika věcmi (u člověka nevídané), že není možné všechno skloubit pod jedním blogem... :-P

    OdpovědětVymazat
  8. molcanova.saska@gmail.com
    No ja teraz vyčkávam na Královnu ohně zo série Stín krkavce. Prvé 2 knihy mám a boli naozaj skvelé a navyše nenávidím keď neviem "ako to skončilo ?" nech už je to akákoľvek kniha čo čítam. Alebo možno niečo iné ešte uvidím.
    Sledujem ťa, neviem asi tak od januára/februára? Nepamätám si to presne, ale našla som ťa pri čítaní recenzií na databázeknih.cz a odvtedy pravidelne sledujem blog. Čo sa týka toho vývoja, ťažko povedať, na to ťa sledujem príliš krátko, ale určite tu niečo muselo byť. No ak sa to spýtaš na najbliššie narodeniny, tak určite k tomu budem vedieť niečo povedať, sľubujem ;)
    A hlavne všetko najlepšie !!

    OdpovědětVymazat
  9. evousek31@gmail.com
    Rozhodně bych si vybrala Jiskru v popelu, která vypadá vážně slibně a mnoha lidem se moc líbila. Pokud by tedy do té doby nevyšla Královna ohně, protože Píseň krve a Pán věže jsou jedny z nejúžasnějších knih, co jsem kdy přečetla.
    Páni tak to nevím, jak dlouho tvůj blog čtu, možná to bude i rok, moc ráda si přečtu jakýkoli článek, co vydáš, velmi příjemně píšeš :)
    A jestli prošel nějakým vývojem? No, takové to nejviditelnější bum bylo asi rozdělení blogu na více (jestli to teda dobře chápu :D), ale každý bloger si prochází tou maličkou změnou s názvem zlepšování. Lépe píšeme, víme, co se dobře čte, jak komunikovat s fanoušky nebo jak pracovat se sociálními sítěmi :)

    OdpovědětVymazat
  10. verzapadlikova@seznam.cz
    Určitě bych si vybrala Jiskru v popelu, protože nedávno to byl takový velký "boom" a četlo to hodně lidí a já četla jen samé kladné ohlasy. :D

    No to už je sakra dlouho! :D Vím, že když jsi blogovala přes tři měsíce tak jsem ti psala naprosto trapnou zprávu. Takže bych řekla, že tě sleduju asi od toho 2. měsíce nebo možná dřív. :D Ještě jsem ti psala, že bloguješ jenom 3 měsíce a už seš populární a ty ses tomu smála. :D

    Rozhodně je tu ten vývoj vidět. Přeci jen, za ty 2 roky se změnilo skoro všechno, ne? Ale upřímně, jsem opravdu ráda, žes rozdělila ty blogy, protože je to rozhodně přehlednější! Sice to není vše na jednom místě, ale když mám chuť na knížky, zajdu sem, když ne, zajdu na další tvůj blog. :) ♥

    Nakonec ti chci ještě popřát všechno nejlepší k těm 2. narozeninám! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. adriana.gombalova@seznam.cz

    Vybrala bych si Babička pozdravuje a omlouvá se. Četla jsem u tebe recenzi - a nejen u tebe - a kniha mě zaujala :)

    Sleduji tě přibližně rok :)

    Určitě ses posunula. Jak ve stylu psaní, hlavně recenze mě nějak více baví :D Taky samozřejmě grafika a třídění článků.

    OdpovědětVymazat
  12. sarka.fofonkova@seznam.cz
    Každopádně Z lásky k vám. Knihu mám v hledáčku už dlouho a právě před chvilkou jsem na ni četla skvělou recenzi na blogu Knižní večírek.

    Sleduji nepravidelně od té doby, co jsem sama založila blog a objevila blogerský svět... asi třičtvrtě roku

    Neznám tvůj blog od začátku, takže těžko soudit, ale líbí se mi tematické rozdělení blogu, líbí se mi recenze, které si čtu, pokud mi sedne žánr.

    Přeji do dalších let blogu, ať se mu daří a tobě samozřejmě také :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Rachel!

    Tvůj blog sleduji od mého začátku, takže něco kolem sedmi měsíců. Tvůj blog mě tehdy hned upoutal. Měla jsem tě dokonce i v pravidelných čtenářích, ale potom ses mi nějak ztratila a já už nečetla tvůj každý článek, což mě mrzí.

    Z Hostu bych si nejspíš vybrala Tady byla Britt-Marie a ještě by mi zbylo 80 Kč.

    Myslím, že se každý blog, ať chce nebo nechce, vyvine. Myslím, že se naše články vyvíjejí s každičkým článkem více a více.

    Chci, aby jsi věděla, že mě fascinuje, že jsi v blogerském světě už dva roky! Je to krásné číslo! Moc ti přeji spoustu úspěchu☺.

    Sleduji tě na facebooku, twitteru a instagramu.

    Měj se krásně, Mimozemšťanka

    michaela.likes@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Email - terezkasev@seznam.cz
    Kniha - Jiskra v popelu, upřímně hlavně proto, protože o ní teď hodně lidí mluví a já jsem zvědavá. :D
    Sledování - Tak co si pamatuju (a že toho není moc :)), tak tvůj blog (ten knižní) sleduji už strááášně dlouho, snad nějak skoro od doby, co jsi ho založila. Nějak tak. :) Ale jen na Facebooku a přímo tady.
    Vývoj - Líbí se mi, že se nezaměřuješ už jenom na knížky, ale i na beauty tips (ty mám nejradši) a další 'obory'. Určitě je to něco jiného a ne každý to dělá, proto mi tvůj blog/tvé blogy přijdou svým způsobem originální. :) Přeji tedy vše nejlepší, jen tak dál. :D

    OdpovědětVymazat
  15. email- reviewsforbook@gmail.com
    Za knížku bych si vybrala Babička pozdravuje a omlouvá se a ještě bych něco přidala, protože by mi zbývalo 20kč :´D
    Delší dobu tě sleduji hlavně na facebooku, protože tvoje příspěvky jsou nejlepší :D :) . Pokračuj v nich ;)

    OdpovědětVymazat
  16. z.illeova@seznam.cz
    Tohle je strašný! :D Vybrat si jen jednu knížku...Určitě by to skončilo tak, že bych si jich koupila minimálně pět a hezky doplácela. Ale asi bych si koupila něco od Nesba (nějaké návrhy, co je od něj nejlepší?), protože už na něj koukám strašně dlouho. Navíc jsem od přečtení Studie v šarlatové a Zátiší objevila zálibu v detektivkách, ale nemám ji jak podpořit, protože doma mám z tohohle žánru pak už jen Volání kukačky.
    Tyjo... Já to nepočítám :D Ale už to bude možná i ten rok?
    No rozhodně jsem si všimla! Vždyť když jsem tě začala sledovat, měla jsi jeden blog hlavně o knihách, najednou máš čtyři a každý o něčem jiném. Hodně si rozšířila své obzory a působiště, stejně si ale pořád ta sympatická Rachel. :)
    Sleduju tě na facebooku a na instagramu, nic jiného totiž nemám... :D

    OdpovědětVymazat
  17. kristynaferova@gmail.com

    Sleduji tě tak nějak od doby, kdy jsem si sama založila blog a ponořila se více do knižní blogosféry, myslím, že to bude tak tři čtvrtě roku?
    Asi bych si vybrala Esej o tragédii :)
    Všímám si hlavně tvého vývoje na facebooku, kde se s námi dělíš o čím dál tím soukromější věci :)

    OdpovědětVymazat
  18. majda.fiedlerova@gmail.com

    Nejspíš bych si vybrala knihu Ostrov lhářů. Já vím, že už jsem ji četla, ale jenom jako e-knihu a jelikož se mě opravdu hodně dotkla, mít ji na poličce v hmotné podobě by mi udělalo opravdu velikou radost a nejspíš bych se do ní musela pustit znova! Případně bych si vybrala Píseň krve, protože vypadá prostě úplně bombově!

    Trochu jsi mě zaskočila, protože opravdu nevím, jak dlouho tě sleduji. Jediné, co může blíže konkretizovat délku mého sledování, je fakt, že jsem tvůj blog už nějakou dobu navštěvovala, když byl ještě jeden jediný. A jak víme, následně se rozdělil na 4 tématické.

    Vývoj tu rozhodně je. Už jenom rozdělení blogu na čtyři, aby si každý čtenář mohl vybrat články podle své chuti a oblasti zájmu, mi přišlo opravdu pokrokové. Také tvoje facebooková aktivita stále roste a tvoje články mají dobrou reklamu :)

    Všechno nejlepší k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  19. patri.l@email.cz
    sleduju asi rok, vývoj je patrný jak v obsahu tak ve formě:)
    vybrala bych asi knihu Mapa času-láká mě prostředí, děj i recenze knihy

    OdpovědětVymazat
  20. sallynkahec@gmail.com

    Stopro bych šáhla po knize Tady byla Britt-Marie :-). Proč? Protože miluju Backmanův humor a především taky moc ráda kopu do všeho, co je kulaté :-).
    Tvůj blog sleduju tak nějak přes rok. A občas nakouknu na fejs a instagram. Snad tě to potěší :-). Twitter jde tak trošku... mimo mě :-D.
    A jestli si myslím, že tvůj blog prošel vývojem? To nemůžu tak úplně posoudit - přeci jen, narazila jsem na tebe teprve před rokem. To nechť posoudí "ti starší" :-)).

    Jo a sice opožděně, ale pěkné narozeniny přeji! A spoustu let na téhle adrese! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. knihomolka@centrum.cz
    Po dlouhém uvažování a zkoumání vyhrála kniha Odinovo dítě. Novinka, na kterou jsem moc zvědaví.
    Tvůj blog sleduji asi rok. Blog prošel vývojem, to jak jsi rozdělila blog podle zaměření. já bych to rozhodně nezvládla. Už tak mít jeden blog, zabere plno času a starat se hned o čtyři.

    OdpovědětVymazat
  22. knizni-svet@seznam.cz

    Určitě bych si vybrala Jiskru v popelu. Mám ji jen jako e-knihu, přelouskala jsem ji jedním dechem a rozhodla se, že tuhle musím mít i ve své knihovně :).

    Já nejsem přímo tvým pravidelným čtenářem, ale když nad tím tak přemýšlím, zavítám k tobě celkem často, i když už si nevzpomínám, kdy jsem tvůj blog objevila :).

    Jestli tvůj blog prošel nějakým vývojem? Tak to opravdu nemůžu posoudit, ale určitě ses za tu dobu blogování zlepšila :).

    Mimochodem, přeji krásné opožděné narozeniny :D

    OdpovědětVymazat
  23. agrenej@gmail.com

    Jakou knihu bych si z nakladelství Host vybral... No, kdybych náhodou vyhrál, opravdu pořádně bych jejich nabídku prostudoval, ale nyní je na prvním místě rozhodně Meč severu od Luka Sculla. Proč? Protože první díl velmi zaujal mou přítelkyni a já ji prostě moc rád dělám radost nečekanými dárky. :-)

    Co se týče tvého blogu, tak nepokrytě přiznám, že jsem tady jen díky odkazu z fb stránky FANTASY. Dosud jsem o něm vůbec nevěděl. Vlastně mě sem "dovlekla" má soutěžní nálada. :-D

    Přeji mnoho zdaru tobě i tvému blogu a spoustu příjemných změn. :-)

    OdpovědětVymazat
  24. honzinac01@seznam.cz
    Jelikož mě naprosto okouzlila obálka i anotace knihy od české autorky Naslouchač, vzal bych si právě ji. Vypadá to hodně slibně a stejně bych si ji jinak koupil. A protože bych přece nemohl tu zbývající dvacku propadnout, tak si když tak doplatím brožovaný vydání Pána věže. Jedničku už doma v měkké vazbě mám, ale ještě jsem ji nečetl, i tak bych ale chtěl tuhle knihu u sebe mít.
    Na tvůj blog jsem se dostal asi před rokem přes tvůj YT kanál. Proč už vlastně nenatáčíš videa?
    Všechno nejlepší blogu i tobě ;)

    OdpovědětVymazat