středa 23. března 2016

VELIKONOČNÍ SOUTĚŽ O PĚT KNIHOMOLSKÝCH VÝBAVIČEK

Jsou tu Velikonoce a protože očekávám roztržený pytel s velikonočními soutěžemi, nezůstávám pozadu, zvlášť proto, že tuhle soutěž jsem vám už před nějakou dobou slíbila a tohle je dobrý důvod konečně se dokopat k jejímu sepsání. 

Určitě jste postřehli, že se před nějakou dobou konal křest knihy Adaptace od slovenské autorky Miroslavy Varáčkové. S tou jsem vám slíbila i rozhovor, pracuje se na něm. Nejdříve dáme tedy tu soutěž, rozhovor v průběhu (časů a věků). Hrajeme o sadu věcí, co pozvaní bloggeři dostali na křtu. Podepsaná knížka, taška s nápisem, tužka s nápisem, záložka a placka (ta na fotce koukám není, fotky jsou z facebooku Slovartu).



Pro účast mi napište do komentářů váš email, jak slavíte Velikonoce (neptala jsem se už loni?!) a pak se vás zeptám ještě na něco, nad čím teď přemýšlím. 

Týká se to mého projektu Jak si žiju, který jste měli dost rádi, ale já na něj poslední dobou nemám moc čas, tak jsem začala používat twitter, kam to zkráceně píšu, ale všichni mi nadávají, že twitter většina lidí nemá, tak mě napadlo, co to psát na facebook na stránky blogu? Otázkou ale je, jestli byste o to měli zájem? Jestli tu stránku berete jen jako ke sdílení odkazů na články, či jestli mám psát i něco o sobě, jako o sobě osobně (nepočítejte, že vám toho vykecám moc, ale i tak), co dělám, jak se mám, kam du, nějaká fotka a tak. Protože jsem zjistila, že třeba svým studiem a kurzy vás docela dost inspiruji k nějaké činnosti, za což jsem moc ráda, tak nevím, dávat / nedávat? A jak často? Jednu shrnující večer? Vícero přes den, v té době, kdy se to koná "Jdu na ... Chystám se na ..."? Poraďte! 

Kdo se rozepíše, dostane pochvalu a kdo se nerozepíše, toho vymažu :-P ;)

Losovat budu po svátcích, třeba na konci měsíce ve čtvrtek 31.3. Držím palce!

30 komentářů:

  1. Ahoj, super soutěž, myslím, že minimálně tu tašku opravdu nutně potřebuju :D jinak já letos jako největší..ehm... strávim Velikonce v práci a to jak neděli, tak pondělí.. holt když člověk dělá záslužnou činnost, tak se musí smířit s tim, že víkendy a svátky sou pasé :D jinak příspěvky o Tobě ať už v jakékoliv formě bych rozhodně uvítala :) člověk se vždycky rád dozví něco o tom, koho sleduje ;) takže rozhodně směle do toho! :) jo a email: janasvobodova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. mm.kubikova@seznam.cz
    Letos moc velikonoce slavit nebudeme,stala se spousta věcí a tak je letos vypouštíme, jen malý dostane pár sladkostí a vajíčko aby nebyl ošizený :-)
    Já si ráda přečtu co zrovna děláš, nebo kam se chystáš. Kolikrát se dočtu o různých akcích o kterých bych jinak nevěděla. Určitě je fajn si přečíst co jsi přečetla, nebo co tě čekalo v balíčku, rozbalovačky prostě jedou :-D Recenze jsou také fajn, dáváme si navzájem tipy na dobré knihy a to se cení. A myslím že je prima si i jen tak popovídat, kolikrát to dokáže zvednout náladu :-)
    Děkuji za soutěž a přeji jak tobě, tak všem krásné jarní svátky, snad bude i trochu sluníčka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. 1xwiwi@seznam.cz

    Velikonoce slavím tak, že nadšeně zdobím byt jarními ubrusy, ubrousky, různými vajíčky, umělou trávou, zápichy do květináčů, věnečky, osením... Jinak ale pomlázku nikdo kolem mě nedodržuje, naposledy jsem vajíčka vydávala tak ve třinácti. Naštěstí. :-) A volné dny využíváme k výletům.

    Co se týče projektu, klidně nás na FB zasypávej, i fotkami atd. Já třeba Twitter mám, ale nechodím tam, je pro mě jednodušší vše sledovat na jednom místě - přes FB. A četnost si urči sama, podle toho, co zajímavého stihneš (ty vždycky hodně :-)).

    OdpovědětVymazat
  4. BookGirl1@seznam.cz
    Děkuji za krásnou soutěž! :)
    Jelikož mám mladšího bratra, tak se z Velikonoc nevyvlíknu :D. On i taťka si polévání studenou vodou a mrskání náramně užívají, takže bude potřeba mít pro ně "odměnu" - čili uděláme pár barvených a zdobených vajíček a zbytek doladí čokoládoví zajíčci a spol. :) No a samozřejmě nás bude čekat ..JARNÍ úklid :D ten přichází vždycky s Velikonocemi :D ..Takže z toho "my holky" vycházíme prostě nejhůř - uklízíme, kupujeme čokolády a za to dostaneme tatarem (ale letos, abychom i my s mamkou, když budeme čekat na koledníky, z toho něco měly, si uděláme jeden druh cukroví - dortíčky - ve tvaru zajíčku ☺)
    Co se týče článku o tobě a tvých aktivitách - ráda čtu něco nového a když sleduji tvůj instagram, mnohokrát se dozvím o různých akcích, o kterých bych jinak nevěděla. Takže za mě určitě ano! :-) Je to takové příjemné zpestření ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. z.illeova@seznam.cz
    Moje oslavy Velikonoc jsou každý rok úplně jiné! :D Nejvíc oslavuju prázdniny, protože prostě nemusím do školy. Navíc zítra přijede kamarádka, která bydlí ode mě asi 100 km, takže se na ni strašně moc těším! Ale Velikonoce mi začínají teda v neděli, to barvím vajíčka. Barvím je voskem, takže je to piplačka na celé odpoledne, ale neskutečně mě to baví. Jen jsem teda strašná puntičkářka, takže s tím nikdy nejsem spokojená :D Navíc chci každé vajíčko jiné a u patnáctého už mi vážně dochází nápady... Nevím, jak to bude letos, protože máme na neděli naplánovaný úklid skautské klubovny, ale snad stihnu obojí... Pondělky pak už nemám příliš ráda, přestěhovali jsme se na vesnici a já si to tu nikdy neoblíbila. Takže nechat se šlehat od vesnických kluků a ještě se u toho usmívat jak sluníčko, to je vážně horor! Když ale tohle přežiju, jezdíme k babičce. A tam začne to nejlepší! :D Dostaneme totiž balíčky, kde je asi tak miliarda sladkostí. A klenot všeho - Kinder vajíčko :D Dostávám ho jen jednou ročně a vždycky se těším jak malá, co tam asi budu mít za hračku. Mám je pak vyskládané na stole. No a pak většinou večer chodím brzy spát, protože druhý den vstávám do školy. Tenhle rok tomu tak nebude, bude to ještě horší :D Nejdu do školy, ale k doktorce a jsem z toho teda dosti vyklepaná, není to kvůli úplně příjemné záležitosti...
    A jsem určitě pro facebook! Twitter mám, ale nikdy jsem ho nepoužívala, takže tě tam nesleduju... Zato na facebooku jo, tam mě to vždycky hezky upozorní. :D Takže určitě jo, prosím! A formu, jestli až večer nebo tak, bych nechala na tobě, jak ti to bude příjemné. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    čo sa týka mojej veľkej noci, noooo mám sľúbenú jednu dve sprchy a od spolužiaka 10 litrove vedro vody, takže rozhodne mokrá veľká noc. Aj keď bývam v paneláku, možno ich ani nepustim dovnútra (respektíve nevyjdem von, predsa len z vedrom vody do bytu nie je najlepší nápad) ale zase trochu vody predsa neuškodí, len nech je vonka trošku teplejšie už tak som trochu chorá :P

    Tvoj blog som objavila len nedávno takže o tomto tvojom projekte som nevedela, ale áno, určite by som si to rada prečítala. Facebook ale veľmi nemusím, vlastne tam chodím asi tak raz za pol roka, radšej by som ak by si to písala tu alebo na iný z tvojich blogov. Pýtala si sa ako často. Možno že nejaké zhrnutie raz za týžden? To by ti možno ani nezaberalo toľko času, len nejaké zhrnutie toho najlepšieho, najhoršieho, najnudnejšieho... a aj s nejakými fotkami, odkazmi a tak... To už vieš ty najlepšie čo a ako písať.
    a jasne môj mail: molcanova.saska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,
    Velikonoce občas slavíme občas neslavíme -podle toho jak je moje mamka doma, to pak většinou jedem někam pryč, protože mamka nemá Velikonoce ráda a tak to vyšlo i na letošní rok, máme už naplánovaný výlet s brzkým odjezdem ráno na Ždárské vrchy. V dřívějších letech jsem hodně malovala s babičkou vajíčka, ale jelikož je kluci vždycky rozbily, tak ted většinou dávám perníčky, když jsem samozřejmě doma. I přesto že letost jedeme na výlet, tak se k nám ráno staví můj strejda a bratranec - omládnout přece musím, o to přijít nesmím, a oni nesmí přijít o nějakou tu sladkost že jo, :)
    K druhé otázce, abych se po pravdě přiznala tvůj facebook sleduju, ale vijede tam na mě příspěvek jednou za týden, :( hned ten si tě ale nastavím jako výchozí nebo to že mi to bude zobrazovat hnedka ti příspěvky (já se v tom taky nevyznám :D) a budu se dívat co sdílíš :D.
    Ty příspěvky by se mi líbili víckrát denně, je to přece jen lepší než to všechno shrnout na konci dne, kdy by to zabralo půl stránky a půlka lidí by to ani nedočetla :).

    email: 200terezastetinova@seznam.cz

    Měj se sluníčkově. Pac a pusu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahój!
    Ty tašky jsou mega boží. A poslední dobou navíc začínám ujíždět na plackách, takže by mi taky udělala radost :)

    Velikonoce nemám moc ráda. Vím, že mají velký význam, ale nesnáším ty tradice, když se k nám začnou hrnout bratranci z dvacátýho kolene, všichni se stejnou větou: ,,Hody, hody..." Já jsem příšerně nespolečenská a pak mám trávit celý den s lidma, které vidím jen na svátky. Zlý sen tak trochu :D. Taky se vždycky přejím sladkostí, protože nějaká "míra" u mě absolutně neexistuje, prostě nevím kdy mám dost. A pak ležím v posteli a fňukám "jak mě příšerně bolí břicho".

    Tento rok jsem si ale slíbila, že si budu jídlo hlídat, abych tak neskončila! Doufám, že se mi to podaří :D.

    K tomu facebooku- já na hlavní stránku moc často nechodím, takže bych asi nečetla pořád, ale méně často. Stejně bych o to ale měla zájem :)

    email: nejedubomby@gmail.com

    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj :) a Veselé Velikonoce :) no jelikož jsme v rodině 3 holky a jeden chlap z toho taťka se šmigrustu zásadně nezůčastňuje snad od té doby co jsem se narodila :D on je takovým opakem rád peče a vaří zrovna dnes napekl beránky a to rovnou dva makového a oŕíškového prej abychom se nehádali :D a na Velikonoční pondělí upeče špenátovou nádivku kterou miluju. Barák jsem vyzdobila už minulý týden takže kraslice, výzdoba v oknech a jaro už mám tu ale jako tradice to už se u nás moc neslaví mám dva brarrance a strejdu kteří k nám na Velikonoce vždycky chodily ale bratranci už odrostli a každý bydlí na opačném konci ČR tak šmigrust už je u nás jen výjmečně ale nevadí mi to vždycky jsem se jako malá bála velikonočního pondělí a chodila spát s polštářem na zadku i když jsem nedostávala skoro žadný výprask jako ostatní :D naopak mě to vždtcky strašně štvalo že fostanu na prdel a ještě je za to odměním čokoládou :D ale hinak vajíčka zdobíme kazždý rok to se u nás drží stejně jako ten beránek :) a určitě budu ráda když budeš dávat příspěvky na fb twitter taky nemám protože i když jsem dítě moderní doby tak nechápu jak ta zatracená věc funguje :D a na fb jsem poměrně často a je to asi nejlepší sdělovací síť takže budu jen ráda :) tam mi nic neunikne
    E-mail: b.girl.13@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. twitter sice mám, ale vůbec ho nepoužívám (založila jsem si ho před lety jen kvůli zahraničním a českým blogům, kdy za follow up byli rádi). Takže facebook. Ten je v pohodě, hlasuji za psaní článků tam. :) Časy nevím, je mi to docela jedno, až se přihlásím, tak si prostě všechno přečtu. :) Takže asi tak.
    O Velikonocích peču mazance, jidáše, brokolicový quiche a máslové sušenky s rumem, jinak jdou mimo mne.
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. luculi@seznam.cz
    Velikonoce už nijak neřeším. Když jsem byla menší, tak to byla klasika, zkusit zasít osení, namalovat vajíčka, nějaká ta menší výzdoba doma. A hlavně těšení na dobroty :-D Ale teď, není kvůli komu tohle dodržovat, takže to nějak utichlo. Zkoušela jsem jen to osení a to kvůli tomu, že mi to koupila mamka, takovou tu postavičku, které to roste z hlavy, ale nic nevylezlo. Opět jsem jako pěstitel zklamala :-P
    A co se týče tvého projektu. Já osobně Twitter nemám. Sice jsem o něm uvažovala kvůli blogu, ale tak nějak jsem to nepochytila. Nerozumím všem těm zkrátkám apod. Navíc je to pro mě i docela nepřehledné. Určitě bych ten projekt nezahazovala. Pokud nemáš čas psát na v článcích na blog, tak bych zkusila alespoň Facebook. A jak často? Nezbývá nic jiného, než to zkusit. Asi podle toho, co každému vyhovuje. Já občas taky hodím několik příspěvků za den. Když mi to tak vyjde, tak co. Nechce se mi čekat celý den a pak marně přemýšlet, co všechno jsem to chtěla vlastně napsat. Takže to postuji, dokud to mám v hlavě. Ale tvoje hlava má určitě větší kapacitu, vzhledem k množství jazyků co se učíš, takže to už bych nechala na tobě :-D :-P

    OdpovědětVymazat
  12. anet.hol@seznam.cz
    U nás doma se bohužel Velikonoce moc neprožívají. Tedy alespoň od doby, co už mi není těch 12. Dřív jsme malovali vajíčka, pekli, vyzdobili jsme celý byt a na Velikonoční pondělí byla mrskačka. Teď už je to jinak. Jediné co se u nás dělá je to, že vyzdobíme byt (a těch ozdob ani není moc).
    Twitter nemám, takže pokud v té rubrice pokračuješ tam, tak ji bohužel nemůžu sledovat. Nápad s facebookem se mi moc líbí. Zase bych se o tobě dozvěděla něco nového :) Oceňuji když na facebookových stránkách blogu nejsou pouze odkazy na články, ale i nějaké to povídaní okolo.

    OdpovědětVymazat
  13. andreabrunclikova@seznam.cz.
    Já své velikonoce rozhodně strávím romanticky. Ráno vstanu brzo, už kolem jedenácté a dám si své oblíbené kakajo, bez kterého bych fungovat prostě nemohla. V rychlosti prolítnu koupelnou, nachystám sváču a vyrazím na bus. Deset- patnáct minutek pojedu do obce přes jedno a vyšlapu ten hroznej krpál. Jakmile se přiblížím k ohradě, úsměv už nezakryju. Osedlám (a nebo ne) svého koníka a pojedu někam hodně, hodně daleko. Na travnaté louce u hospůdky popasu koníka a s knížkou v jedné, pivem v druhé ruce si dám siestu. Plánovaný návrat do reálného světa: ve čtvrt na nikdy.
    Určitě určitě určitě o sobě piš. Stránce to přidá na osobitosti. A já si taky ráda přečtu jak žiješ, něco z tvého života, možná i stylu přemýšlení... a ani to přece nemusí být pravidelně. Nejsi otrok svých čtenářů. Když si vzpomeneš, když budeš mít čas, piš. Když se ti zrovna nebude chtít, vyprdni se na to. Měj se, Anďa :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak my doma sa snažíme tráviť sviatky spoločne :) prežívame ich skôr duchovne, precitnúť, nájsť k sebe lepšie a krajšie cesty, zlepšiť vzťahy a priblížiť sa viac nášmu Pánovi :) takisto aj veľkonočné vajíčka, kupači, pokoj, poriadok :) to všetko k tomu patrí aj keď to nemá rozhodujúce miesto v našom živote a konkrétne počas týchto sviatkov :) ..rada si prečítam niečo o blogerkách, máš pravdu, inšpiruješ nás všetkých..najmä tými jazykmi :) a ja by som ocenila ak by si to pridala večer..vtedy je väčšina ľudí na nete a mala by som to pokope :) vďaka za súťaž a prajem požehnané sviatky :) email: baluchova.daniela305@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. nikyska.hornova@seznam.cz
    Ahojky, já Velikonoce budu slavit tak, že v neděli s mamkou budeme zdobit vajíčka a dávat dekorace po domě. Babička bude péct beránka a já jí budu ujídat polevu :D jako vždycky.
    A v pondělí budu muset vstávat brzy, protože na malé vesnici kluci chodí s pomlázkou už brzo, což je šílené. Ale za nějaké to čokoládové lízátko se zajíčkem to stojí. :)
    Jinak články o tobě, ať už budou o čemkoliv si ráda přečtu. Ráda si počtu cokoliv ze života knihomola a je úplně jedno jestli to bude jednou denně, víckrát denně, nebo jednou za týden. Budu ráda, když bude co číst a nemuset se proklikávat na jinou stránku.

    OdpovědětVymazat
  16. piesse15@seznam.cz
    twitter nemám a jelikož se na fb dívám každý den,tak bych to brala :-) je to super nápad :-)
    A letos o velikonocích asi jen upeču beránka,děti jsou ještě malý a syn má strach z lidí takže nemůže ani jít s tátou koledovat,takže letos to nějak přehlídnem ale na příští rok mam v plánu udělat z byt velikonoční doupě :-D zkusim ruční práce a od příštího roku už bych chtěla slavit jak se patří :-)

    OdpovědětVymazat
  17. mis.q@seznam.cz
    Letos jsem poprvé na Velikonoce mimo domov, zůstávám na kolejích a jsem z toho maličko smutná. Přijdu o všechny dobroty! :D Ale protože jsem anti-velikonoční typ a s rodinou jsem to slavila jen z povinnosti, dovolím si letos svátky bojkotovat, maximálně si zajdu na pivo.

    Jinak na facebooku jsou všichni, to je prostě fakt. Myslím, že nic nezkazíš, pokud budeš přispívat tam. Já sama mám tyhle projekty ráda, mnohdy tak narazím na nějakou akci, myšlenku atd. Zkus a uvidíš :)

    OdpovědětVymazat
  18. knihomolka@centrum.cz
    Na velikonoce samozřejmě barvíme vajíčka, sázíme oseníčko, děláme různé dekorace, hlavně s dcerou se vyřádíme. Pečeme mazanec a beránka, pohostíme koledníky. Prostě klasické velikonoce.

    Já osobně mám i twitter. Pro mě je fajn, pokud facebook používají lidé i jinak než jen jako úložiště odkazů. Takže krátké zprávy na facebooku jen uvítám.

    OdpovědětVymazat
  19. Mi.Mlc@seznam.cz
    Já Velikonoce moc neslavím. Budu je trávit asi stejně jako každý jiný den (akorát teda s tím, že máme volno!) :) Budu ležet s posteli s nějakou super knížkou, chodit na procházky, do čajovny a aby se neřeklo, tak upeču beránka :)

    Twitter nemám a rubrika je super, takže by byla škoda ji jen tak zahodit. Rozhodně jsem pro Facebook. A jak často? Klidně každý večer nějaké shrnutí dne, nebo také když se budeš chystat na něco senzačního, tak nám dát o tom vědět. Záleží na tobě, jak se na to cítíš :)

    Každopádně skvělá soutěž a ještě lepší ceny! :)

    OdpovědětVymazat
  20. kniznisen@seznam.cz

    Velikonoce budeme trávit stejně jako vždy.
    Budeme vstavat brzo (tedy pro mě je to brzo,protože jinak spim do 12 :D ) a jinak budeme čekat,kdy kdo přijde...Chodí k nám i sousedí z ostatních baráku,ale to je vždy jen o tom opít se a je to.....Velikonoce nějak neprozivam,jedine, co mě baví (je mi 16) malování kraslic, to,že je volno a v neposlední řadě, když vyhrají nějakou tu soutěž,že ? :D :D :D

    Co se týká toho projektu, Ja jsem PRO psaní na fb,protože na fb je kazdy alespoň jednou denně,takže je to velice rychlý způsob, jak si přečíst o tom, co aktuálně delas či tak. :) Samozřejmě nám nebudeš sdělovat něco jako: sedim,Koukam na TV ...právě jsem zakaslala a napila se...ale jde o to,že s tebou budeme více spojení :) Co se týká JAK CASTO novinky psát,tak je mi to celkem jedno. Nejsem proti tomu,číst si to každý den,ale podle mě je to zbytečné,protože se v jeden den toho zase tolik nestane ,ale v tvém krusnem životě člověk nikdy neví :D

    Měj se pěkně a uzij si Velikonoce :)

    OdpovědětVymazat
  21. aderos1@atlas.cz

    Tož, dřív jsem Velikonoce prožívala, víš co, pro malou holku bylo hrozně adrenalinový malovat vajíčka a dávat je klukům, co dokonce DOBROVOLNĚ přijdou až k ní do bytu :D Teď se spíš schovávám, všechny vajíčka sním a vypínám zvonek, abych kluky naštvala :D Ty jejich výrazy jsou pak k popukání :D
    Co se týče tvého projektu, jsem pro Facebook, je to rychlejší, přehlednější, když to vidíš na zdi hned, jak se přihlásíš :) Jak často mi je docela jedno, hlavně ať to nezahlcuje :D

    Díky za soutěž a úžasné ceny! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Kateřina Jančíková z fb: promiň, mě to tam nejde publikovat - nevím z jakého důvodu - gmail, tzn. i účet na google mám. Tak to hodím zde. Ahoj Rachel Roo, moje rodina ani já sama za sebe žádné zvyky ani tradice o Velikonocích nedodržujeme. Na Velikonoce se z celého roku vůbec nikdy netěším. Hlavně to "zmrskání". U nás to jsou naštěstí jen 3 osoby rodu mužského, z toho většinou jen 2, takže se to dá přežít ale co jsem slyšela, někdy to fakt přehánějí, vynášejí ženy násilím ven a lijou po nich litry vody - opravdu nesmyslné - a to nemluvím o zbytečném čerpání tohoto přírodního zdroje. JO jasně, na všem by se něco našlo negativního. Domu si tedy na velikonoce koupíme beránka s palmovým olejem ze supermarketu a v den velikonoc přichází u nás na řadu zmrskání. Jinak nic víc. A nemrzí mě to. Kdysi jsme barvily s mamkou vajíčka ale dnes už ani to ne. Nakoupí se nějaký "šmakolín" s palmovým olejem a tím to končí. Není to moc srozumitelně napsáno, prootže jsem psala, jak mě to napadlo.
    Co se týče tvého návrhu, jsem pro - twitter nemám, na blog ti to časově nevychází takže facebook je kompromis.

    OdpovědětVymazat
  23. Velikonoce mám moc ráda. Doma máme velikonoční a jarní dekorace, peču perníčky, barvíme vajíčka a otevíráme koledníkům. Je velká škoda, že hodně tradic s Velikonocemi už pomalu upadá a někdo už ani neotevírá dveře koledníkům.

    Co se týče tvého Jak si žiju, tak by podle mě bylo nejlepší, kdybys psala články na blog, i kdyby to bylo jen občas :)

    můj mail: vircovaadela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahooj!
    Opožděně Ti přeji krásné Velikonoce, které byly včera, ale tak... :-D
    Doma je slavíme klasikou: beránek, vajíčka, chlebíčky, sladkosti a neradostné otevírání dveří. Celkově se mi zdá, že už se od tradic odklání čím dál víc, ale aspoň na těch vesnicích mrskáči chodí :)
    Tento rok jsem celý víkend+ pondělí a dnešek prospala v migrenách, které mě poslední dobou trápí víc a víc, ale aspoň nemám slíbené modráky :-D

    K rubrice Jak si žiju: Už dlouho přemýšlím nad tím, že bych něco takového dělala i u sebe na blogu, ale ve stylu událostí za měsíc. Sama mám tyto shrnovací články moc ráda, takže bych je určitě uvítala. Na FB jsem (jako každý člověk) denně, takže tam by to také nemuselo být špatné, ale přeci jenom na blogu se s tím dá více pohrát :)
    A jak často? Přijde mi, že každý den je strašně časté, ale když má někdo zajímavé dny, tak proč ne. Každopádně jak jsem říkala: jednou za měsíc by to bylo super nebo třeba jednou za čtrnáct dní :)
    Je třeba ale pravda, že když je nějaký zajímavý a akční den, tak by to v průběhu dne nemuselo být vůbec špatné, ba naopak. Na to se ale spíše hodí ten FB :)
    Měj se krásně! :)

    E-mail: seabook04@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Tak doufám, že sis Velikonoce užila pořádně ;)

    Já je letos slavila poprvé jako pár v našem bydlení s přítelem a bylo to naprosto skvělé. Bohužel ještě dodělávám školu, takže jsem neměla moc myšlenek a času na pořádné dekorace a pečení a tak, ale trochu jsme si to zpříjemnit dokázali. Přítel teda moc Velikonoce (a svátky obecně) neslaví, takže jsem se žádného „zmlácení“ nedočkala, ale slíbil mi, že příští rok už se na mě připraví. Tak nevím, jestli mám být ráda :D Jinak teda slavíme klasicky s beránkem, velikonočním osením, vajíčkama, které barvíme v cibulových slupkách. No a taky hoooodně moc jídla, které se nám letos brutálně povedlo. Letos to bylo fajn i proto, že jsem v neděli měla svátek a hlavně, protože bylo náááádherně <3

    No a co se té tvé rubriky týče, tak si myslím, že s tvým maximálně napráskaným volným časem by to bylo super. Máš tolik koníčků a zálib, že se to úplně vybízí z toho udělat delší příspěvky a inspirovat třeba i ostatní čtenáře. Můžeš tam házet odkazy na místa kam jdeš, fotky, postřehy a prostě to udělat zajímavější. Takže já jsem pro! A jak často? Mě by se líbilo kdybys informovala o některých veřejně přístupných akcích/přednáškách předtím, než na to dojde, aby třeba mohli i čtenáři přijít. No a jinak by to šlo i třeba jako týdenní shrnutí. Nebo prostě jak to na tebe přijde :D

    Užívej si jaro a měj se fajn ;)

    email: ditmur@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, sama jsem zacala blog neosobne, ale myslim ze to krapet pozmenim. A tady by mi to taky bylo prijemnejsi, tak jakoze osobnejsi, ne tak strojove, no name,... jasne ze recenze jsou osobni, ale asi vis jak to myslim. A taky bych treba mela inspiraci kam u nas v Liberci zajit :-)) ale asi jen tady na blogu, maximaaalne na fb, instagram ani twiter neovladam a ani mi nechybi - G. Knihy z tramvaje :-)

    OdpovědětVymazat
  27. liondande@seznam.cz
    O Velikonocích slavíme jen Velikonoční pondělí, kdy kluci chodí s tatarem. Letos jsme byli dokonce docela za barbary a na Velký pátek jsme měli zabijačku :D
    Jinak fb mi jako dobré řešení :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ja mám Veľkonočné sviatky veľmi rada a vždy sa na ne teším, pretože je to aj obdobie jari, farieb, slniečka. *.* Nevnímam ich len ako veľkonočný pondelok, ale celkovo ako sviatok aj z tej náboženskej stránky - teda hlavne z nej. Dni, ktoré mu predchádzajú - pôst, Zelený štvrtok, Veľký piatok a Biela sobota sú pre mňa dôležité a snažím sa ich prežiť čo najlepšie. :) Na veľkonočnom pondelku mám zas rada, že sa stretneme s blízkymi, trochu nás osviežia vodou a celé je to také fajné, veselé. :) Okrem toho u nás cez veľkonočné sviatky vždy vysielajú v TV Annu zo Zeleného domu, čo v tomto období úplne zbožňujem a teraz som dostala konečne už aj knihu. *.* :)

    Čo sa týka tvojej otázky, určite to môžeš pridávať aj na FB. Ako často - to už je však na tebe. Ja na Facebook chodím len raz za deň a to večer. Vtedy si pozriem všetko, čo je nové. Tak by som asi skôr dávala len také zhrnutie raz za pár dní (podľa množstva informácií) - nech je to všetko naraz a pokope, aby nikomu nič neuniklo. Takto si to ľudia aj viac zapamätajú. :)

    Odznaky zbieram, preto si moc prajem aj tento *.* určite ma pochopíš. :D
    aly.vikart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Děkujeme za soutěž :)

    Jako malá holka jsem Velikonoce měla ráda, hlavně proto, že jsem si dělala čárky, kolik kluků k nám přijde, a chtěla jsem jich mít prostě nejvíc :D, taky kvůli spoustě dobrého jídla. Postupem se z toho pro mě stal svátek, bez kterého bych se obešla. Letos na Velikonoce jsem třeba psala diplomku, takže jsem ty svátky nijak zvlášť nepociťovala :)

    Facebook je dobře řešení, ten má v dnešní době téměř každý ;) Měj se hezky a budu se těšit na příspěvky:)

    S pozdravem
    Lucie

    email: Lucie.Hluskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat