neděle 30. září 2018

RC: PŮLNOČNÍ ODHALENÍ

Melinda Leigh
Půlnoční odhalení


Nakladatel: Alpress
Počet stran: 296

Anotace: Detektiv Reed pohřbil před pěti lety spolu s milovanou ženou i svoji kariéru. Nehne s ním ani prosba bývalého kolegy o pomoc, když se po husté sněhové bouři najde za městem tělo turisty označené keltskou mincí. Oč víc od případu dává ruce pryč, o to víc se o něj začne zajímat odvážná fotografka Jayne.
Až zmizí i Jayne…

Co se stane, když Vás nadřízený pošle prozkoumat záhadného řezbáře, který dělá parádní umělecká díla? A díky tomu se dostanete do ohrožení života, protože jste dělali svou práci? Takhle začíná příběh fotografky Jane s nelehkou minulostí, která se snaží stůj co stůj vydělat peníze aby mohla pomáhat svému bratrovi. To ji zavede do malého městečka Huntsville, kde naráží na Reeda Kimbala a netuší, že je to on, kterého hledá....

Mezitím se seběhne spousta závažných událostí, které vypadají nahodile, ovšem v momentě, kdy unese vrah i Jane, začne to být více než zvláštní, napovrch začnou vyplouvat okultní předměty,dávné praktiky i bohové a ač zpočátku nahodilé a neočekávané znaky, začnou všechny podrobnosti zapadat do sebe jako dílky dobře skládaného puzzle....

Příběh se rozvíjí momenty kdy je ohrožován život postav, nečekaná láska nebo i obavy o vlastní rodinu....díky bojovnosti a síle Jane se nakonec vše v dobré obrátí...ovšem stane se tak pro všechny? Chytí onoho záhadného únosce a několikanásobného vraha?

Kniha se mi velmi líbila a ačkoliv sem zpočátku nebyla příliš nadšená, po pár stránkách sem se nemohla odtrhnout až do poslední stránky, pokud máte rádi tento žánr, tak by jste ji podle mého názoru určitě neměli vynechat. :)

Janča

3 komentáře:

  1. To zní zajímavě...

    OdpovědětVymazat
  2. Putuje na zoznam "chcem si prečítať" :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte všetci
    Opýtajte sa na váš úver teraz a dostanete rýchle potvrdenie a pevnú sadzbu. Naše úvery sú rýchle a bezpečné a veľmi malé úrokové sadzby.
    E-mail: sd.helen05@gmail.com
    Ďakujeme, že ste nás kontaktovali.

    OdpovědětVymazat