středa 22. června 2016

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY

Zjistila jsem, že už jsem hodně dlouho nepřidávala co je u mě nového (za knížky), přitom je to jeden z nejoblíbenějších článků. Něco jsem tedy posbírala a tady to máme. Není to zdaleka všechno, jen musím ty knížky nejdříve posbírat po bytě, po kabelkách apod. a tedy ještě najít přebaly a tak. Zbytek tedy příště (a přespříště a ...).


Nejdřív tu mám Slovart a jejich Andělé nad Teheránem. Čte to teď docela dost lidí a ne všem se to, jak jsem pochytila, líbí. Já mám rozečteno a není to šálek každého, každopádně za mě zatím ok. Jsem tedy na začátku, tak uvidím dál. Harry Potter, také Slovart, naprosté awww, ale teda ta cena ... To si pak člověk dvakrát rozmyslí, jestli to potřebuje :-D Poprask v sýrové uličce a nový Fulghum, koupeno na autogramiádě, jsem zvědavá, je to sympaťák a jeho knížky zná dokonce i můj taťka a to je hodně co říct. A závěrem Sojčák od Arga. Jako já jsem do něj jít nechtěla, všichni tvrdí, jak je to smutný a depresivní, jenže zase ta kresba, nádhera, takže i on putoval do mé sbírky. Jestli to bude fakt tak smutný a depresivní, tak budu naštvaná. Ne, že bych vám nevěřila, ale naděje umírá poslední :-D





Máte něco? Znáte? Chcete? Čtete? :)

27 komentářů:

  1. Smutný a depresivní? To určitě znamená, že bych si o tom měla něco víc zjistit, pravděpodobně Sojčák skončí na mém „chci si přečíst“ seznamu xD Díky za tip, už jsem pomalu ze zoufalství nevěděla, co si přidávat. Bylo to až divný, nevědět o žádné další knížce, kterou bych si chtěla přečíst :D Imaginareum

    OdpovědětVymazat
  2. Andělé nad Teheránem mě celkem zajímají, takže bych je asi i chtěla :-) Jinak teď čtu knihu Bohové Efesu od Ivany Špičkové a moc se mi líbí :-) (to jen kdyby ti došly nápady na čtení =D)

    OdpovědětVymazat
  3. :D Hej, ten Harry mě taky láká, víc než ten předchozí Bestiář. Ale je to moc drahé:(.

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou samý skvělý knížky! Tu Potterbichli bych si taky ráda pořídila, Sojčák je boží, Fulguma miluju a na Anděle se také chystám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů to je inspirace skvělé :-) V létě miluji když si lehnu do trávy a čtu si knihu :-) a svoje už mám pomalu dočtené, tak je třeba zakoupit nové.

    OdpovědětVymazat
  6. Anděly nad Teheránem momentálně čtu... Na začátku bych je hodnotila stejně jako ty - není to můj šálek čaje, ale zatím ok... ale teď někde v polovině mi na ně nějak došel dech... takže prokládám jinou knížkou, aby se mi k nim líp vracelo. Na Sojčáka jsem koukala na Světě knih a celkem mě štve, že jsem si ho nakonec nekoupila. A Poplach v sýrový uličce ve mně vyvolává vzpomínku na jednu děsnou knížku, kterou jsme četli povinně na základce - Poplach v kovářské uličce - a už jen proto se jí vyhýbám, i když je to dost nesmyslný důvod. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé knížky ke čtení, jen nevím, zda bych do jedné z nich investovala. Já, i když knížky mám ráda, tak se pomalu přesouvám na ebooky v mobilu. Přijde mi to lepší při cestování. Ale i nadále mám v knihovně docela slušnou sbírku a rozhodně se jich vzdát nechci. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Knihy neznám, nebo jen z doslechu, ale všechny vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Harryho Pottera a Sojčáka mám taky na seznamu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sojčák, to je kniha, kterou chce přítel, vypadá strašně roztomile :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné přírůstky, určitě sama neodolám a pořídím nejméně Fulghuma. Přeji příjemné čtení a těším se na dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Přiznám se, že ani jednu knihu neznám :D Každopádně přeju pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou krasné přírustky... Mininálně všechny by se mi hodily do knihovničky. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné přírůstky, určitě se sama chystám na Fulghuma a Sojčáka (a už jen podle kresby také soudím, že to bude smutné a depresivní). Užívej nové kousky a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  15. Samé krásné knihy, přeji ti pěkné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Na to jsem teď neměla koukat :'( Harry ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Naozaj krásne prírastky, najmä HP júúú túto knihu závidím :D A posledná kniha má krásnu obálku :-)

    OdpovědětVymazat
  18. HP a Magická místa z filmu ti závidím *.* Snad se ke knize taky dostanu a snad (ještě lépe) bych ji měla doma :3

    OdpovědětVymazat
  19. Moc pěkné přírůstky. Komiksy nečtu, ale Sojčáka jsem si musela alespoň prolistovat. Vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherné přírůstky. Nejvíc mě zaujal ten Harry. Na Sojčáka všichni lákají, ale na mě by to asi bylo moc depresivní :D

    OdpovědětVymazat
  21. Pekné prírastky :D.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Ach bože, Harry Potter ♥ Super přírůstky, knihy vypadají zajímavě :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  23. Všechny přírůstky vypadají skvěle :) Ale Harry Potter... to je prostě Harry Potter. Také se mi hodně líbí Sojčák.

    OdpovědětVymazat
  24. Já hrozně moc chci Sojčáka!! aa

    OdpovědětVymazat
  25. Co všichni mají s tím Sojčákem? :o)) O té HP knize jsem neměla ani tušení, pořád vyhlížím to pokračování po dvaceti letech či co, jestli tedy vůbec bude. Ale ta Magická místa, to by mohla být bašta. :o)

    OdpovědětVymazat