čtvrtek 26. listopadu 2015

VÁNOČNÍ KAŽDO-ADVENTNÍ KNIŽNÍ GIVEAWAY

Jak jsem už na facebooku avizovala (a nechala vás hádat, ne vlastní knížku nevydávám, ne nevdávám se ani nic podobného, ale tipovali jste pěkně :-D), něco chystám a dala jsem si s tím letos trochu načas, aby to dopadlo lépe, než loni. O co jde? Ano ano, vánoční rozdávačka.

Nebudu psát mega ultra super truper obří (i když knížek pro vás mám dost a dost) soutěž, aby to (opakuji se) nebylo jako loni, kdy jsem avizovali bůh ví co, soutěžili jste pěkně, ale protože jsme na to byly dvě, vyhlašování a sejít se nad výsledky nám dalo půl rok a pak už to bylo trapné, tak to nakonec proběhlo v tichosti a pod pokličkou. Letos to bude tak, že to všechno stihneme ve dvou dnech, vy, více méně, budete hned vědět, na čem jste a já vás budu mít alespoň dřív z krku :-D


Pravidla? Soutěžit budeme vždy o adventním víkendu, tzn. už teď 28. 29.listopad a dále 5. 6. a 12. 13. a 19. 20. prosinec. Vždy v sobotu se budete do soutěže přihlašovat (bude to zase formulář) a podle toho kolik se vás přihlásí bude výherců. Když se přihlásí deset lidí, postupuje do výherního kola každý druhý. Když 15 postupuje každý třetí, když dvacet tak každý čtvrtý. Prostě vždy tak, aby to bylo nějak beze zbytku dělitelné. To je první část.

A kdo bude mezi šťastnými, má už v podstatě vyhráno. Druhokolákům pošlu pár otázek a po jejich zodpovězení tamtadadá vyhrávají knížku dle vlastního výběru ze seznamu knížek, co jsem pro vás dostala (a vysomrovala, tímto děkuji moc moc všem, kdo mi pro vás knížky poskytli, pokud sledujete instagram, knížky už nějakou dobu ukazuji tam, tak si to můžete zpětně projet ;) ). 

Nemusíte se bát, nejde o žádné vědomostní otázky a není žádná správná ani špatná odpověď, vše se to bude týkat knížek a je to něco na způsob vaše oblíbená knižní hláška, postava atp., aby to neměl Ježíšek úplně zadarmo. Teda Ježíšek to zadarmo má (i když na poštovné šetřím už měsíc, bude to pěkná pálka), ale vy abyste se museli trochu posnažit.

Kvůli poštovnému taky bohužel tentokrát diskriminuji Slovensko, protože to bych se nedoplatila, tak pardon :( Jinak vám držím palce a těším se na sobotu, kdy to spustím. 

Abych vás nalákala, mám tu pro vás super kousky od nakladatelství Yoli, Host, Noxi, Metafora, Zlín, Grada a ještě pár kousků čekám (CooBoo, Jota, Epocha). A abych vás ještě víc nalákala (protože je mi úplně jasné, o co přijdu jako první) mám tu pro vás například knihy Vidořád, Pekelné stroje - Mechanický anděl, Všechny malé zázraky, Babička pozdravuje a omlouvá se, Sempre, Superpotraviny, Jo Nesba, Yrsu Sigurdardóttir, ... Aby to bylo spravedlivé, ke všem sponzorům, co se na soutěži podílí, aby jejich knížky nebyly vynechány, seznam budu víkend od víkendu obměňovat, nebude tedy k dispozici vždycky všechno, abyste nešli jen po, no víme čem, ale abyste si třeba přečetli i něco jiného, co vás mile překvapí ;)

A to zdaleka, zdaaaleka není všechno. Kdooooo se těší?

17 komentářů:

  1. Jááááááááááááááááá! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jupííí! Těším se:D:) snad se mi aspoň jednou poštěstí :) jinak nejsi z Prahy? Že by tě možná osobní předání vyšlo líp :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohuzel nejsem a v mym meste snad zadnej knizni bloger (nebo jakejkoli jinej :-D) neni :-/

      Vymazat
  3. Ježiš, já tě žeru (ofc nejen kvůli tomuhle, aby sis nemyslela)! :D Tohle je úžasný! :D
    To poštovný ti vůbec nezávidim, no. Tak snad ti aspoň jednou vyhraje někdo, kdo by si to byl ochotnej a měl možnost vyzvednout osobně nebo tak :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je milyyy <3 a doufam teda ze ne jen kuli tomuhle ... :-D

      Vymazat
    2. Jasně, že ne jen kvůli tomuhle! :D

      Vymazat
  4. Tak to se moc těším :) Děkuji za úžasnou soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  5. Juuu to je super, už sa teším! :-) Dúfam, že sa nezabudnem zapojiť ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jááááááááááááááááááááá :3 Nejen kvůli knihám, samozřejmě, ale tohle mě i baví!

    OdpovědětVymazat
  7. Chtela jsem se zeptat, zda to neni nahodou Vidorad. Sjizdim dal, ctu dalsi radky a on to fakt je Vidorad! :D To bude neco, moc se tesim a tak vubec. Jen te lituju kvuli tomu postovnemu a baleni. Ja bych si pro jiz zmineny Vidorad a taky Mechanickeho andela klidne prijela! :D

    OdpovědětVymazat